23.7.08

lost in





Tankkausta ja ahmimista. Valvottuja öitä. Suomen kieltä.Faktaa ja fiktiota. Osaa selattu, toisiin upottu. Jotkut hylätty, toisiin hurahdettu. Tyhjennetty siskon kirjahylly. Lisäksi pinot kasvavat, kun ostosretkillä keskustaan täytyy myös suunnata kirjakauppoihin. Ja vielä on käymättä kirjastot..

I have been reading a lot, in Finnish. Totally lost my knowledge of English. Once a year I need to do this - take a good portion of Finnish language.

11 comments:

Elina said...

Oi mikä määrä lukemista. Sinun täytyy olla supernopea lukija, että ehdit kahlata nuo kaikki läpi lomallasi! Minulla on käsittelyssä tällä hetkellä vain yksi ja sekin etenee hitaasti. Pari päivää sitten palautin kirjastoon kolme lähes kokonaan lukematonta kirjaa, jotka olivat minulla lainassa nelisen kuukautta...

mizyéna said...

Onko noussut esiin, jotain lukuhelmiä joita suosittelisit ostamaan? Minulla nimittäin kirjakaupat vielä koluamatta.

Kottis said...

No jopa on saalis!
Miellyttäviä lukuhetkiä! :)

violet said...

Oi ihanuutta!
Suomen-lomalla ostan vuosi vuodelta enemmän kirjoja mukaani, ja äiti ja ystävätkin antavat vanhojaan onneksi.
Minäkin mielenkiinnolla kuulen mielipiteitäsi lukemistasi.

Sooloilija said...

Noista kirjoista jäi mieleeni, että tuo mökkikirja on aivan unelma!
Pieni lankakauppa jäi minulla kesken vaikka olisinkin pitänyt siitä.
Pirkko Saisio kiinnostaisi..

Minäkin olen koko kesän ahminut kirjoja, toiset hylännyt ja toisiin uponnut. Toiset olen raakasti palauttanut kirjastoon kun en ole tykännyt. Toisia olen suunnitellut ostavani...

Kirjamaailmaan on ihana uppoutua!

Sooloilija said...

Ai niin, ja Åsa Larssonin Aurinkomyrskyn katsoin juuri elokuvana ja pidin ainakin siitä (elokuvasta blogissani kohtapuoliin).

Merja said...

Minullakin olisi paljon kirjoja luettavana.. Ihan kuin pitäisi aikatauluttaa lukuhetki joka illalle, jotta saisi pinoa purettua.

Täällä Kaliforniassa houkuttavat kirjakaupat joissa on valtava valikoima. Yhden kirjan olen jo kotiin kiikuttanut, pinon päällimäiseksi.

Heli said...

Minuakin kiinnostaa mielipiteet luetuista kirjoista. Liisa Keltikangas-Järvinen osaa kirjoittaa tuosta asiasta mielestäni todella asiantuntevasti mutta kuitenkin maallikon kielellä. Monta ahaa-elämystä saaneena toisesta hänen kirjoittamastaan kirjasta.

pikkujutut said...

Mikä määrä kommentteja...wow!

Ekub, olen nopea lukija mutta myös katoan totaalisesti kirjan maailmaan -en siis näe, en kuule ympäriltä mitään.

Marita, noissa on laidasta laitaan kirjoja. Suositella on vähän vaikeaa, kun en tiedä kirjamakuasi. Jooga-kirja takaa hauskoja hetkiä lasten kanssa ;).

Kottis, kiitos ;)

Violet, meillä paukkuu kohta kilorajat pelkästään kirjoista ja vielä on monta ostamatta.

Sooloilija, Saisio ja Larsson tulollaan lukuvuroon. Kihelmöi jo.Pieni lankapuoti ei nyt kolahtanut, näin vain Julia Robetsin kasvot edessäni :).

Merja, luen aina illalla edes pari sivua ennen nukkumaan menoa, nyt on kyllä jäänyt nukkumiset todella vähille kun olen vain lukenut. Iiik, siellä teillä on taatusti mielettömät kirjamarkkinat..voi jospa saisi olla mukana ;).

Heli, syy tämän Keltikangas-Järvisen kirjan hankintaan oli Temperamentti-kirja. Niin monta ahaa- elämystä tuli siinä, ehkä siis myös tässä.

Laitan jonkinlaista arviota, kommentteja tulemaan kesän lopulla kunhan olen kirjavuoreni jollain lailla selvittänyt :).

Vilijonkka said...

Meillä hankittiin eilen näin loman viimemetreillä lapsille paikalliset kirjastokortit. Ovat polleina! Ja lainasivat tietysti monta ihanuutta intiaaniatlaksesta noitakäsikirjaan.

Minullakin meneillään hamstraaminen koko talveksi. Vaikeata vain osata arvata miltä tulevaisuudessa tuntuu, mitä oikeastaan haluaisin lukea. Vain päädynkö lukemaan jotain vain kun ei muutakaan ole.

Nautinnollisia lukutuokioita toivotellen!

pikkujutut said...

Vilijonkka, tuo kirjastokortin hankinta neidille täytyy meidänkin tehdä.Kiitos muistutuksesta.

Meillä myös ongelmaa siitä mitä viedä mukana. Yleensä sekalainen pino, joyta sitten kahlaamme läpi,kun ei ole muutakaan luettavaa.