28.6.08

right now



Listat on nyt käsitelty ja suurin osa tehtävistä töista on tehty. Muutamat pienet jutut, kuten pakkaaminen, odottaa vielä vuoroaan mutta onhan tuohon lähtöpäiväänkin vielä useampi yö. Aikaa on ruhtinaallisesti. Tosin itseni tuntien se uhkaa loppumaan viime hetkillä.

Pakkaamisen kanssa on tällä hetkellä ongelma. Tälle maalle yritetään saada aikaan hallitusta, on yritetty jo tovin. Ratkaisu on tulossa 48 h sisällä tai sitten ei. Jos ei, niin sitten voi tapahtua ihan mitä vaan tai ei yhtään mitään. Kun ei tiedä, ei oikein osaa ajatella. Haluanko ottaa täältä jotain ehdottomasti nyt mukaani ? Mitä ilman en voi olla ? Materialisti minussa on varmasti jo turtunut kuumaan kun ei nosta päätään ja kerro vastausta.

Jos asiaa ajattelen tarkemmin, haluan vain koko perheen täältä pois- ja mahdollisimman pian. Kun tässä on kevään ja kesän mittaan ollut jo yhtä sun toista niin ison putken rikkoutuminen eilen meidän asunnon kohdalla tuntui ihan lastenleikiltä.Pestään astiat ja pyykit kylpyammeessa, ei ongelmaa. Tänään kun putki oli korjattu ja hieman alempaa löytyi toinen reikä, vähän jo nauratti. Aamuinen maanjäristys ei tuntunut enää missään. En edes sitä tuntenut, luin uutisista.

Sen sijaan rannalla röyhkeästi minulta varjon vallanneet paikalliset tai turistit meinasivat saada viikolla niskaansa elämänsä ensimmäiset suomenkieliset rukosanat (poikamme versio kirosanoista). Se jos mikä kertoi, saturaatiopiste on saavutettu.

3 comments:

Anonymous said...

Pakkausintoa :)

violet said...

Kuppi on selvästi täynnä.
Kyllä sen vaan tuntee.

pikkujutut said...

Pinja-gloria, kiitos.Itseasiassa lopetin pakkamisen juuri äsken.Yksi laukku jo suljettu.Hienosäätöä enää vailla ja nyt sitten vaan lomailemaan.

Violet, juu,kuppi tulvii jo yli äyräiden.Puren hammasta loppuajan.