20.6.08

midsummer

Juhannus on juhlista se mikä pääsee aina yllättämään. Juhannus tulee kuin varkain, kesken koulun päättymisen. Näinä ulkomaan vuosina emme ole sitä koskaan juhlineet.

Äskeinen blogikierros sai kuitenkin aikaan pienoisen nostalgisen Suomi-kaipuun. Miten aina kaikki onkaan Suomessa niin kaunista, hyvää ja parempaa kuin missään muualla. Voinkin hehkutella näissä ajatuksissa vielä muutaman viikon. Lomakuume on nousemassa.
Mukavaa juhannusta!
***
Today it's Midsummer's Eve in Finland. Nightless night. During these years abroad we haven't been celebrating Midsummer at all. Maybe today we will eat well, sit outside at the balcony and send warm wishes to our familys and friends back home. Wishing you all relaxing Midsummer!

4 comments:

mizyéna said...

Vettä sataa kaatamalla, taas. Ikävä jo aurinkoon. Mutta kyllä täällä pääkaupungissa on h i l j a i s t a Juhannusattoona. Olen käyttänyt päivän siivoilemiseen :D

Merja said...

Hyvaa juhannusta! Taalla Coloradossakaan ei siita paljon tieda... mutta nauttineet olemme auringosta joka tapauksessa.

Muuten, voitko laittaa mailia minun blogimailiin, haluaisin ostaa Diana-rannekorun jos viela myytavana??

Sooloilija said...

No eipä se kovin hääppöinen se juhannus kuitenkaan sitten ole; ihmiset hirveästi lataavat tunteita siihen juhlaan, kaikkea pitäisi tehdä kaavan mukaan, kuten Jouluna.Saunoa, paistaa makkaraa jne..
Onneksi se on ohi jo..

pikkujutut said...

Marita, onneksi se aurinkokin ilmestyi.

Merja, meillä alkaa kosteusprosentit nousta,joten nauttiminen muuttuu tuskaksi.

Sooloilija, huono juhlija olen ollut näin aikuisiällä kun kyseessä on juhannus. Suomessa ollessamme olimme mökillä,mutta niistä juhannuksista on monia vuosia aikaa.