21.4.08

so far today

Tänään on herkuteltu aamupalalla. Sitä ennen on käyty juoksemassa,
ostamassa alkuviikon vihannekset ja hedelmät.
Järjestetty asuntoa ja pesty lattiat.
Pikaisia toimenpiteitä vaativat vielä puhtaat vaatteet.
Pino on jo kaatumaisillaan. Silityselokuvan valinta vain tuottaa hankaluuksia - romantiikkaa vai toimintaa ?
Välitöntä toimenpidettä vaatii ruokailupöytämme, jonka päädyn ovat helmet vallanneet.Aamupäivä olisi täydellinen, jos kaiken tämän touhuilun aikana syttyisi lamppu ja saisin idean siitä, minne kaikki meille lahjoitetut kirjat saisin järjestettyä. Nämäkin pinot ovat jo kallellaan.
***
So far today I have done more than I thought. New timetable seems to work and gives also lots of energy to do things. But still a lot to do.. off I go. Enjoy your week!

8 comments:

mizyéna said...

Minkä leffan äärellä silitit?

violet said...

Minä kans eilen pinosin poikien huoneessa kirjoja lattialta jonnekin nurkkiin kun vanhempani tulevat ylihuomenna ja lattiatilaa tarvittaisiin joka huoneessa lisää....

Jaaha, samaa hilloa myydään sielläkin;-)

violet said...

Pisti muuten silmään pinossa "Brysselin yö". Mistä kertoo?

Rakkaus ja viha Ruotsiin mullakin on. Muistan sille nauraneeni nyökytellen.

Merja said...

Ja täälläkin juostu ja siivottu. Eilen siis.

Tänään talo saattaa olla vielä hetken siisti.. ennen lasten kotiin tuloa.

pikkujutut said...

Marita, Just like heaven (Reese Witherspoon,Mark Ruffalo).Olisi tarvinnut olla vähän enemmän toimintaa, silitettävää jäi tällekin päivälle ;).

Violet, tämä mansikkahillo on kyllä paras mitä meiltä saa.Ei liian makeaa vaan just nappiin.Nyt sitä ei ole näkynyt enää ja tuo on viimeinen purkki.Pahus.

Kirja on vuodelta 1990.Kertoo yhdentyvästä Euroopasta.Pääosassa valtiosihteeri,tarinan kertojana hänen apulaisensa.En ole vielä lukenut, nuo tekstit takakannesta;). Samanmoiset pinot tuossa kuvan oikealla puolella,kahlaamme niitä juuri läpi.

pikkujutut said...

Merja, juostiin täällä tänäänkin.Eilisen siisteys katosi noin 10 minuuttia lasten kotiin saapumisen jälkeen. Jatkuu siis edelleen urakointi.

HeidiHelmiina said...

Jos meillä on samanlainen Ikean kellon, on meillä myöskin samanlainen Ikean tarjotin.

Vaikea selittää, mutta olipa hyvä nähdä tuo helmisotku. Hienoja lopputuloksia arvostaa entistä enemmän, kun näkee runsauden, josta kokoat ne.

pikkujutut said...

helmiina, mitähän muuta samanlaista löytyykään ?
Helmisotkusta -tässä oli siis siistitty versio ;). Kiitos kuitenkin.Juuri nyt on kyllä, jos voi sanoa, taiteellinen tuska kun on ideoita muttei tule tyydyttävää lopputulosta.