28.4.08

long weekend


( pics by husband)
The kids had a long weekend from school because of Eastern easter holidays. We have been outside a lot. Or should I say, the kids have been inside the sea.
***
Lapsilla on ollut pidennetty viikonloppuloma koulusta. Kun ei ollut suunnitelmia liiaksi, olemme käyneet jäätelöbaarissa isoilla jäätelöannoksilla, syöneet kanaleivät rantakalliolla, käyneet täydentämässä askartelutavaroita, varaamassa synttärijuhlapaikka ja niin paljon muuta.

Sanomattakin on selvää, että rantakausi on meillä jo aloitettu.Lapsia ei paljon vieressä näkynyt rannalla, ei liioin veden pinnalla. Onneksi välillä heilahti jotain jossain siellä missä heidät oli viimeksi nähnyt. Nämä alkukesän rantavierailut ovat mielestäni niitä parhaimpia. Ilmassa on paljon naurua, riemua, iloa ja uutuuden viehätystä.

4 comments:

Kottis said...

Kuulostaa ja näyttää hauskalta!
Olet oikeassa kyllä se uutuuden viehätys tuo kivan lisämausteen. :)

mizyéna said...

Voi miten ihanan näköistä! Me ei olla vielä käyty uimassa vaikka säät sallisikin jo.

pikkujutut said...

kottis, jotenkin lapset unohtaa rantariemut niinä muutamana kuukautena kun uimassa ei käydä.Nyt mennään vielä euforiassa ;).

Marita, meilläkin vielä kerrat laskettavissa muutamissa mutta kyllä se on vaan niin kivaa. Ei kun vain rannalle. Meillä lapset nukahtavat illalla todella hyvin.

mizyéna said...

Mentäis vaikka heti huomenna mutta tarvitsen toisen aikusien mukaani. En uskalla yksin lasten kanssa uimaan mennä. On niin paljon vahdittavaa.