18.4.08

balcony


Meillä on kaksi parveketta, toinen vain varasto/grillaustilana ja toista käytämmekin sitten enemmän. Tälle meren puoleiselle parvekkeelle paistaa aurinko aamusta auringonlaskuun. Kesähelteillä voi olla tuskastuttavan kuuma paikka. Kun aikoinaan muutimme tähän asuntoon, ajattelin tekeväni parvekkeesta keitaan kukilla ja puilla. Totuus oli kuitenkin toista. Muutamat kasvit kuivatettuani, päätin vaihtaa lajiketta. Edelleenkään en ole näiden tekokukkien suurin ystävä mutta sen verran on pakko myöntää, että tässä parvekkeella ne ovat paikkansa löytäneet. Ei huolta kastelusta kesälomien aikana. Värinsäkin ovat pitäneet vaikka pakoillaan ovat olleet niin talvimyrskyissä kuin auringonpaahteessakin. Näistä ei taida eroon päästäkään.

We have a small balcony next to the kitchen.That one is also a place were we keep our bikes. Hardly use that, only when we are making barbeque. On the otherside of our apartment we have a long, narrow balcony.Sun shines to this one from morning until sunset. It can be a hot place. When we moved in, my plan was to fill this balcony with flowers and trees. Well, after killing more than few plants, I gave up. I'm not a great fan of plastic, false flowers but must say, these yellow ones are easy to take care of and what's best -they still are yellow..

3 comments:

mizyéna said...

Kaunis kuva. Sitä merinäköalaakin olisi ollut kiva nähdä. :)

violet said...

Mun suhteeni tekokukkia kohtaan muuttuu vuosi vuodelta suvaitsevammaksi. KOhta mulla on niitä luultavasti joka huoneessa, vielä ei ole missään, mutta olisivat ne monessa kohdassa paikallaan.
Kuten esim. meidän ruokahuoneessa, joka on asunnon pimein huone. Ei juuri päivä paista ja ruukkukukat kuolee.

pikkujutut said...

Marita, postaan tässä kunhan löydän boxini missä kuvat tai sitten täytyy napsia uusia ;).

Violet, meille on eksynyt eräs kasvi myös kaapin yläpuolelle mutta silti vähän vielä ahdistaa ;)