19.3.08

u r special

Another day, another party. Grades 1-3 had their Mother's day show today. Plays in English and Arabic. Many songs and dance shows were seen in just one hour. More noisy it is,the better party it is.
Must admit, I'm happy this day is over. My daughter was one of the main characters in a play and it was exciting, the first time ever doing something like that. Of course, she was a super. She spoke loud and clear ( she was a bit worried about it) and act as a real actor. Now we can concentrate on Easter.
***
Uusi päivä, uudet juhlat. Koulun 1-3 luokkalaiset järjestivät äitienpäväjuhlan. Näytelmiä ja lauluja niin englanniksi kuin arabiaksi.Tanssiesityksiä. Tunti täynnä toimintaa lavalla. Mitä meluisampaa, sitä paremmat juhlat ovat. Jokaisessa juhlassa soi sama onnittelulaulu, joka jää ainakin minun päähän seuraavaksi viikoksi.
Mutta pakko myöntää, on hyvä, että juhlat on nyt juhlittu. Tyttäreni oli yksi pääosan esittäjistä, ensimmäistä kertaa elämässään ja vähänhän se jännitti. Kaikki meni tietysti hyvin, puhe kuului kauas ja suoritus oli kerrassaan loistava. Nyt onkin hyvä keskittyä pääsiäiseen ja lomaan.

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.