17.3.08

some gift cards

I was asked to do cards for Teacher's day. The same idea, different flowers and colours.

Opettajan päiväksi kortteja kysyttiin joku viikko takaperin.Teinhän minä kun kauniisti pyydettiin. Aikataulu oli tiukka mutta samalla idealla värejä vaihtaen syntyivät nämä.

4 comments:

mamãe said...

Tosi kivoja! Saatko sieltä kaikkia askartelutarvikkeita vai ootko tuonut Suomesta mukanasi? Täällä on valikoimat jotenkin erilaiset kuin Suomessa. Hankalinta on mun mielestäni se, ettei meidän kylältä saa kunnollista kartonkia just kortteja varten. Paksuin kartonki (joka sekin on vähän liian ohutta) on aina toiselta puolelta sellaista pahvinruskeaa. Välillä se on tietysti ihan kiva mutta kaikkeen se ei sovi.

pikkujutut said...

mamae, täällä meilläkin valikoimat on erilaiset Suomessa ja suppeat samalla.Noihin kortteihin tarvikkeet löytyivät täältä mutta jos haluaisi tehdä jotain muuta,esim.käyttää leimasimia,ne on tuotava Suomesta.Täällä niitä ei näe.
Mutta jotain hyvääkin - paperi on Cansonin pahvia,juuri sopivaa kortteihin. Yhdellä dollarilla saa 3 A3 kokoista paperia ja eri värejä löytyy.Mutta sitten taas esim.silkkipaperia ei löydy mistään.
Työn takana on myös saalistaminen kun kaikki nauhat ja napit käyn ostamassa souqkilta, paperit 5:sta eri paperikaupasta, joista kahteen joutuu ottamaan auton alleen.Ja jos jotain kivaa näkee, se on otettava heti mukaan, huomenna sitä ei ehkä enää ole, eikä lisää yleensä tule ;).

HeidiHelmiina said...

Näköisiäsi kortteja, siis kukkakuvistasi pääteltynä.

pikkujutut said...

Helmiina, näin en ole tätä asiaa koskaan ajatellut. Kortti-idea on saanu alkunsa ennen kuvia joten voi olla että on johtanut asiasta toiseen...