27.2.08

Self-portrait

Paljoa en ole itsestäni blogissa kertonut. Luulen,ettei tämän kuvan jälkeen tarvitse enää kertoakaan.Tässä on kaikki minusta.Tai totta puhuakseni, yksi oleellinen asia uupuu. Pölyhuiska. Sitten kuva hipoisikin jo täydellistä.
Yksinkertaista tämä ei ollut,sillä miten löytää vuokratusta, täysin kalustetusta asunnosta esimerkiksi tuoli, mikä kuvaa itseään parhaiten. Ei mitenkään. Eikä muuten löytynyt pöytääkään. Jooga-matto olkoon pohjana tälle kattaukselle.Sekin kun kertoo minusta jotain.
***
This picture is about me. What I am. Believe it or not.

14 comments:

mizyéna said...

Kiva postaus!!

Yhtäläisyyksiä itseeni löydän ainakin kamerasta ja suklaasta :D

Kottis said...

Jälleen yksi omakuva, hienoa!
Mielenkiintoista monipuolisuutta/vastakohtaisuutta, kuten lenkkarit ja "bling bling"-riipus, aurinkolasit ja villasukat.

violet said...

Kiitos!
On ollut tosi mielenkiintoista katsella näitä. Kyllä niistä aika paljon saa irti, hyvin ovat ihmiset paneutuneet vaikka nopeasti ovatkin keränneet. uskon että "oikeat" esineet tulevat mukaan lähes alitajuntaisesti.

HeidiHelmiina said...

Tämä oli kyllä Violetilta hyvä keksintö. Hieno kokonaisuus sinulla. Paljon tuttua jo aiempien kirjoitusten perusteella ja vähän uutta.

pikkujutut said...

Toden totta, hyvä keksintö Violetilta.

Marita, ;). Sinäkin voisit tehdä kuvasi.

Kottis, Tuota vastakohtaisuutta en hoksannut ajatella noiden kohdalla. Kun tuota kuvaa nyt katsoin, huomasin että tavaroilla on montakin merkitystä tahi kerrosta, jos näin voi sanoa, joten tuo vastakohtaisuus kyllä löytyy.Analysointi on sitten mukavaa! ;)

Violet, ollos hyvä. Kiitos itsellesi loistavasta keksinnöstä. Jotenkin nyt on olo että tämä pistää pohtimaan asioita syvemmältikin.Katsotaan. Mietin myös sitä miltä kuvani olisi näyttänyt jos olisin ollut Suomessa,ympäröitynä omilla tavaroilla-olisiko samanlainen vai ehkäpä erilainen.

Helmiina, minä kun luulin etten mitään ole paljastanut ;).Sinunkin tuolisi,kattauksesi olisi mukava nähdä.

Inka said...

Nämä kuvat ovat sitten kerrassaan hurmaavia. Mitä kaikkea meihin sisältyykään, miten itsemme koemme ja mitkä esineet meistä itsestämme kertovat eniten.

Rita A said...

Tervehdys

Tämäpä oli kiva postauksen idea. Buddhalaismunkin kuva taitaisi olla pelkkä kerjuukipppo, mutta meikätyttö joutuisi hommaamaan sellaisen kameran jolla saa extraleveitä kuvia :D

HeidiHelmiina said...

Tuttua ovat ainakin lenkkarit, joogamatto, kamera, kukka, sydänkoru, kirjat ja lintu...

Lintu jäi vähän mietityttämään. Samaistutko lintuun?

Tuolijuttu on niin mielenkiintoinen, että kutkuttaa todellakin tehdä omakin. Tässä on haastettakin mietinnässä, joten ajateltavaa/tekemistä tälläkin saralla piisaa. Mutta jollain aikataululla...

pikkujutut said...

Inkivääri, kyllä nämä ovat ihania.Ystäväni oli ihmeissään nähdessään tälläisen kuvan minusta ja se saikin meidät palaamaan sinne milloin ystävyytemme alkoi.Muistoihin ja mielikuviin.

Rita, Kiva kun löysit tänne.Violet koko idean kehitti,kiitokset taas hänelle. Niinpä,kuvaa olisi voinut leventää mutta kun ottaa tunteella ja ei liikoja pohdi, alitajunta hoitaa homman. ;).Oma kuvani tuli tehtyä valokuvauksineen 15 minuutissa ja kertoo kuitenkin minusta paljon.

Helmiina,hienoa, odottelemme. Lintu, en tiedä samaistunko siihen itsessään mutta kun se on tehty paperista, paperi+leikkaa+liimaa on taas sitä minua.Nämä suoraan ystävän suusta. Ja lintu merkkinä taas on rauha.

Itseasiassa nyt tuon mallinen lintu on kummitellut ajatuksissa kauan.Miksi? - Ei vielä tietoa.

mizyéna said...

Mä olen jo laittanut asia harkintaan. Mutta onkos tässä mitään sääntöjä..?

pikkujutut said...

Marita, kattaus tuolille tai pöydälle tai ...Käy kurkaa Violtin Piilomajasta mistä kaikki alkoi -saat osviittaa ks. hommaan.

Jennifer said...

This self-portrait still life is wonderful, and I do feel I've learned about you by giving it a long, careful look! I love the idea and my try such a thing myself. (I collect heart-shaped rocks -- do you, or is that a one-of-a-kind?)

pikkujutut said...

jennifer,please,do that. It's fun and yes, you can learn about something.Now I just wonder what you might learn abou me ;). I collect heart-shaped rocks as well so we have something in common.

pikkujutut said...

jennifer, its that Violet who started this. You can go and see where all started form piilomaja.blogspot.com. it's in finnish but pic tells you all.;)