20.2.08

New room




Around 1 pm I went to children's room and sat down. Something need to be done. At 5 pm the huge reorganizing started. Thanks to husband,who helped with the furnitures, everything was done by 7.30 pm. Happy!

Tänään päivällä istahdin lastenhuoneessa sängylle ja katselin ympärilleni. Siistiä kyllä mutta jotain olisi tehtävä. Hieman pään kääntelyä ja huonekalut siirtyivät mielessä uusille paikoille.
Alkuillasta mies toteutti suunnitelman ja kalusteet löysivät nopeasti ja stressittömästi omat uudet paikkansa.Omilla voimilla isohko kaappi ei olisi liikkunut milliäkään. Näin helppoa sisustamista ei ennen ole kohdalle tullut.

6 comments:

HeidiHelmiina said...

Hieno järjestys. Millainen sisältö tuossa Busy People salkkukirjassa on?

pikkujutut said...

Helmiina, se on palapelikirja, kertoo eri ammateista ja opettaa laskemaan 1-5. Ammatteita mm. ikkunanpesijä ja Englannin kuninkaalliset vartiomiehet. Hauska kirja-ostettu Kyprokselta joskus muinoin.

HeidiHelmiina said...

Ihania ammatteja. Minulla ei tässä ollut yhtään mielikuvitusta, ajattelin sen käsittelevän vain kiireisiä liike- ja virkamiehiä.

pikkujutut said...

Helmiina, oli siellä myös palomiehiä,sairaanhoitajia ja merimiehiä. Nyt jäin kyllä miettimään miten vartiomiehet ja ikkunanpesijä ovat kiireisiä ;)

HeidiHelmiina said...

Ikkunanpesijän kiireen voin ymmärtää. Olen kesätöinä siivonnut ja siinä sai pitää hoppua. Kesätyöntekijöillä oli vielä vakituisia tunnin lyhyempi työaika.
Mutta mikähän kiire vartiomiehillä on? Yleensähän ne vain seisovat paikallaan ja vaihdossa marssivat.

pikkujutut said...

Helmiina, totta tuo ikkunanpesijä. Mutta nuo vartiosotilaat ovat edelleen kysymysmerkki...;)