14.2.08

For You

Vuosi takaperin, näihin aikoihin löysin internetistä maailman, jota en tiennyt edes olemassa olevan. Saimme kaapeli-internetyhteyden, mikä salli äärettömän ajan tietokoneen äärellä.
Yksi sivu,blogi, kerrallaan maailma avautui. Löytyi yksi ja toinen, kolmas ja neljäs - yhtäkkiä tietokoneen tallessa oli pitkä lista eri näköisiä ja oloisia blogeja.

Suomalaisia blogeja koti-ikävään.Ulkosuomalaisia blogeja, joiden merkitystä ei sanoin voi kuvata. Ulkomaalaisia blogeja, uusia tuttavuuksia. Kauniita kuvia, haastavia tekstejä, upeita tuotoksia.Tarjottimella koko maailma.

Vuoden aikana olen huomannut suoranaista riippuvuutta, ilostumista, ilahtumista mutta toisinaan myös väsymystä blogimaailmaa kohtaan . Vuosi on mennyt opetellessa ja tasapainoa hakiessa. Koukussa ollaan, jokatapauksessa.

Kiitos teille upeat ihmiset ympäri maailman, jotka blogeja pidätte. On ilo vierailla luonanne.


About year ago I found this wide blogworld. It's been a very interesting year. Finding new friends, seeing beautiful pictures, reading nice writings. Because Valentine's day is more like a day of friendship in Finland, I'm thanking you with this flower. Thank you for having a blog as well visiting here.

7 comments:

violet said...

Kuin myös!

Elina said...

Kiitos sinulle, mielenkiintoista on käydä täällä lueskelemassa ja ennenkaikkea katselemassa kuvia!

Anonymous said...

Blogimaailma on vienyt myös minut mukanaan. Olen koukussa moniin blogeihin, joita pitää päivittäin päästä vilkaisemaan...myös sinun blogiasi. Olen minäkin välillä väsynyt blogihommiin, varsinkin kun vuodatus on toiminut niin huonosti....ja sitten välillä mietin miten sitä juttua riittää blogiini.
Kiva kun pidät blogia, täällä on kiva käydä!!

pikkujutut said...

Kiitos siis teillekin.

Pinja-gloria, suurin syy siihen väsymiseen on itselläni se, että nämä nopeudet ainakin meillä on välillä todella hidasta,turhautuu ja pitkästyy.Lisäksi meillä sähköt pätkii ja monta kertaa on juuri saanut kaiken valmiiksi ja dädää..yhteys katkeaa vieden koko tekstin toisinaan, ei edes talleta. Mutta mitäs tässä muutakaan tekemistä olisi ;)

M'man said...

Kauniisti kirjoitettu. ;o)

Mukavaa vkonloppua sinulle.

HeidiHelmiina said...

Kiitos itsellesi. Hienosti kirjoitit. Jaan monta ajatusta kanssasi.

pikkujutut said...

Kiittelen edelleen.

On ollut ilo tutustua teihin.