6.2.08

Brown

Dark brown. Not for clothes or decorating. But for the jewels I make. I bought this necklace from my swedish friend. It's made by her sister. The combination of colours, brown and turquoise is just so beautiful.
Tummanruskea. Sitä ei löydy vaatteista, ei sisustuksesta. Sitäkin enemmän löytyy helmiä,eri sävyjä ruskeaa. Kaulanauhan ostin pari vuotta takaperin ruotsalaiselta ystävältäni.Hänen sisarensa on sen tehnyt. Ruskean ja turkoosin väriyhdistelmä on mielestäni todella kaunis. Itseasiassa tämän oston jälkeen hoksasin, että näitä koruja voi itsekin suunnitella. Jokunen niitä on jo tehtykin.

6 comments:

Kottis said...

Kaunis koru!

Tumman ruskea on meillä sisustuksen yksi väri. Sitä edustaa yleensä joku vanha mööpeli. Ja on meillä Lundian hyllyt saaneet uuden elämän tumman ruskeaksi petsattuina.
Tumma suklaa(taloussuklaa ja myös hienostuneemmat laadut);olen aivan hulluna siihen!
Niin ja keramiikkalasitteista- Temmoku- on yksi herkullisimmista (mustan tumman ruskea) ja ehdoton suosikkini.
Ruskeita vaatteita en omista, en ainakaan muista.

pikkujutut said...

Kottis, mikä moka minulta - unohdin SUKLAAN..Jestas sentään! Ehkäpä se on aivan liian jokapäiväistä herrkua ettei sitä enää edes huomaa..;). Tehtiin löytö lähikaupasta tänään - Ritter sport dark chocolate 50% - suussa sulavan hyvää.

mizyéna said...

Mä tykkään myös ruskean ja turkoosin yhdistelmästä ja sitä löytyy meiltä pojan huoneesta.

s a n s k u :) said...

Love the turqoise and brown together! Ai niin suomeksikin vois... :)

s a n s k u :) said...

ps. Mun isohko nahkakassi jota raahaan jos Sienna on mukana on noiden varinen. Eiko olekin huipputarkea juttu etta jaoin taman pienen faktan sun kanssa. :) Kaikkea sita tulee aina kirjoitettua naihin kommentteihin.

magi said...

Ruskeaa ja turkoosia on ylläni kesällä. Minusta oikein sointuva ja jännittävä väriyhdistelmä. Sopisi koru minunkin kaappiini...