25.2.08

Art lesson




Every Saturday our daughter has her art lesson. She is very lucky girl to have mrs. L. as her teacher. She is professional, educated and good with the children. Totally something else than the ballet teacher, who was a nightmare. No need to say, she doesn't participate in ballet any more. I'm happy to see how our daughter is enjoying her lessons.
***
Lauantaisin tyttäremme käy taidetunneilla. Balettiakin kokeiltiin mutta opettajan persoona ja käytös lopetti ne tunnit yhteen kertaan. Iloksemme löysimme ammattilaisen,pätevän ja ystävällisen opettajan, jotta tytär voi jatkaa edes taideharrastustaan. Onnekkaita olemme kaikki. Opettaja saa lisärahaa, tytär oppii uusia taitoja ja äiti on onnellinen, että löytyi edes se yksi harrastus, jota täällä voi harrastaa.Valinnanmahdollisuuksia kun ei ole monia.

5 comments:

Elina said...

Taidetunnit kuulostavat tosi kivoilta! Minua harmittaa, että suomalaisen kuvataidekoulun tyyppistä taideopetusta ei ole tarjolla aikuisille. Sellaista missä kokeiltaisiin paljon erilaisia tekniikoita ja luotaisiin vapaasti. Aikuisten taidekurssit ovat enemmän johonkin yhteen tiettyyn asiaan keskittyviä.

pikkujutut said...
This comment has been removed by the author.
pikkujutut said...

Ekub, jostain syystä olin deletoinut vastauksesi. Joten uusinta.

Nuo tunnit ovat aivan huippuja. Lisäksi tänä vuonna lasten koulussakin taidetunnit ovat kunnollisia siis lapset itse tekevät.

Aikuisten harrastekuvataidekoulu olisi tosi kiva.Tälläisellekin helposit innostuvalle tuollainen koulu olisi sopiva.Kotipaikkakuntasi taidekoululla on mukava rehtori, hänellehän voisi vinkata josko ottaisivat uuden haasteen..;) Minä tulen heti mukaan.

Vilijonkka said...

Tosi tyypillistä. Meidänkin kuopus kävi baletissa, tanssahteli paljonkin täällä kotona Tsaikkarin pauhatessa täysillä, mutta vähitellen innostus laantui opettajan ollessa epäkannustava, huutava ja totinen. Haloo - lapsukaiset olivat 5-6 -vuotiaita! Tanssimisen riemu oli tunneista kaukana, sääli.

Taidekurssia ajattelin minäkin Kiinassa lapsille etsiä.

pikkujutut said...

vilijonkka, tämä baletin opettaja oli omien sanojensa mukaan ensitanssija Minskin baletista. Ilo ja riemu ja hauskuus oli todella kaukana tästä harrastuksesta. Onneksi piirrustusopettaja on toista maata, heittäytyy välillä hupsuksi lasten kanssa.