4.1.08

Young crafter(s)





Ennen oli iso kaappi, joka imi sisaansa kaikki askartelutarvikkeet.Milloin oli hukassa liima, sakset,nauhat ja napit. Kaapin sisalto huiskin haiskin ja aidin hermo tiukilla.Viisas ja hieman asiaa ajatellut joulupukki keksi ratkaisun.Pieni,mutta sopivan kokoinen muovilaatikko muuttui aarteiden aarteeksi.Siita tuli lapsen oma askartelupakki, johon tarkeimmat askartelutarvikkeet loysivat tiensa. Nyt on helppo istahtaa,jarjestella tarvikkeita ja ennenkaikkea tehda jotain omaa...Ja se kaappi. Kaikki on taas pinoissa,paperit suorina, muovailusavet paikoillaan,vesivarit omillaan. Talossa askartelurauha.
***
My children got their very own boxes for crafting. Full of things and stuff you need while crafting. They have been busy doing new cards, journals,paintings, etc...The most important thing is that there is no more whining where is my scissors, my clue or something else.We have a peace at home.The house is full of happy crafters.
Wishing you a crafty weekend!

3 comments:

Kottis said...

Askartelupakki on loistoidea! Omista tavaroista(pakeista) pidetään paljon parempaa huolta kuin yhteisistä(ainakin meillä).

Meillä on ollut lasten kanssa "kommuunikäytössä" minun Derwent 72 puukynät(minun aarteet). Pojat ovat rummutelleet niillä ja muutenkin suhtautuneet huolettomasti. Syksyllä molemmat saivat omat pienemmät lajitelmat kavereiltaan synttärilahjaksi. Niitä ei sitt saakaan kukaan muu käyttää, etteivät mene pilalle.

Kottis said...

Ai niin! Jäi sanomatta, että sieltä on kasvamassa kortintekijä toisessa polvessa. Hienoja kortteja!

pikkujutut said...

Kottis, Oma on oma, niin meillakin. En ole ennen huomannutkaan miten siisteja lapsia minulla on. Vanhemmalla pakki on niin jarjestyksessa ettei tosikaan.Nuorempi huolehtii etta omat tavarat pysyvat pakissa eika eksy ison siskon pakkiin...:).

Nyt on mietinnassa syntymapaivalahjat ja paremmat kynat voisivat ollakin hyva lisa.
Tahan asti silmiin on tullut vain Faber-Castellia, loytyisikohan noita sinun aarteitasi..

Kortintekija omaa myos paremman bisnesvainun- oli jo viemassa kortteja koululle myyntiin kunnes kuuli ettei niista rahaa saa vaan se on hyvantekevaisyytta...Paatti viela miettia myyko niita itse.Silmissa neidilla kiiluu nimittain oma koira,jota varten saastetaan..Hyva tahto ei nyt oikein riittanyt.