9.1.08

Green

A symbol of life. Calming.Healing. Clean. At same time the colour of poison. The whole life is balancing between good and bad, happiness and sadness . This colour is something like that, a balance for me. Don't use it, don't wear it but I know its there, somewhere. As long as there is green somewhere, there is life.

Vihrea. Ihmissilmalle rauhallinen vari.Elaman symboli. Mutta voidaan myos yhdistaa muutosvastaisuuteen ja raakuuteen.Koko elama on tasapainoilua eri asioiden valilla.Tapahtumien, tunteiden ja tunnelmien. Ei laheinen vari itselle,en kayta, en pida yllani. Tiedan ja tunnen varin kuitenkin lahellani. Naen sita ymparillani. Talla hetkella se riittaa.

8 comments:

Kottis said...

Kiitos ajatelmasta!
Hauska huomata erilaisuus;" en käytä, en pidä ylläni." Minä olen sitten vastakohta. Voisin laulaa lastenlaulun tapaan:"vihreät on vaatteheni kaikki. Kaikki ylläni on vihreää".Eläköön erilaisuus ja kauan eläköön vihreä!

pikkujutut said...

Kottis, huomasin juuri lasten vatekaappia järjestellessä että kuopuksella on jonkin verran vihreää.Ne hän on saanut lahoituksina eikä ne kyllä pahalta näyttäneet.

mizyéna said...

Salam, jonkin toisen blogin kautta tänne klikkailin. Laitoin suosikkeihini heti.

violet said...

Kävin muinoin iltalukion. Siellä oli yksi mies, sellainen kolmikymppinen joka pukeutui AINA vain vihreän eri sävyihin. Väri kieltämättä sopi tuolle tummalle miehelle hyvin, mutta kuitenkin...en voinut sille mitään että se "total look" alkoi nyppiä kun sitä kolme vuotta katseli.
Mies oli siis kenkiä myöden vihreä. Uskon että kyseessä oli jonkun asteinen pakkomielle..???

Liivia said...

"Total" mitä tahansa on likkaa. Mutta minä en voi elää ilman vihreää. Vihreää kotiin,päälle, lautaselle ja arvoihin.

Liivia said...

piru vie, näitä virheitä. Ei likkaa, vaan liikaa.

pikkujutut said...

Marita, kiva kun kävit.Yritän löytää sinut. ;)

Violet, tuo on jo liikaa,kuten mikä tahansa.Minulla oli tummansininen kausi jolloin kaikki oli vain ja ainoastaan sinistä.Nyt puistatuttaa kyseinen kausi.ininen on kylläkin säilynyt mutta muiden värien kera.

Liivia, kiitos tarkennuksesta.Materialisti minussa ajatteli vain tavaraa.Toki vihreää löytyy lautaselta ja myös arvoista.Hyvä lisäys.

Ja tutkin tässä muutenkin kotiamme vihrein silmin ja löysin muuten lisää vaatekappaleita,joten koht pitänee syödä omat sanat.Mutta itselleni en taida sittenkään ensimmäisenä päälle laittaa, vielä.

Kottis said...

No, jos tässä tarkentelemaan lähdetään niin minunkin on sanottava, etten koskaan pukeudu täysin vihreään. Mutta en ole tähän asti vielä koskaan vihreään kyllästynyt. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että olen varmaan syksy tässä väripersoonien nelikentässä; suosikkeinani vihreän lisäksi terra, beige(maitokahvi) ja rusehtava viininpunainen (en koskaan muista täsmänimeä). Mutta joo, vihreät arvot ovat kokoajan tärkeämpiä minullekin.