7.1.08

Freezing


Nyt on kylma, epatavallisen kylma ulkona. Yolampotila tippuu jonnekin lahelle nollaa.Aamulenkilta tultuani huomasi peilissa ylimaaraista punaista, nenan paa ja korvan lehdet olivat saaneet uuden varityksen. Lapset honkailivat koko koulumatkan kun oli hauskaa nahda miten hoyrya tuli suusta. Koska ulkona on kylma, paleltaa myos sisalla. Ilmastointilaitteemme lammittaa mutta vain julkisella sahkolla (lienee turha mainita ettei sita juuri ole ollut saatavilla..). Kaasulammittimet tuovat lammon mukana kosteutta mutta sen saa onneksi pois nain aamuisin tuulettamalla.Kaikki verhot vain auki ja auringon sateet paasevat lammittamaan asuntoa. Niin, ja mina voin suunnistaa hyvin lammitettyyn kahvilaan aamukahville.
***
...Appelsiini - meilla on aloitettu tehokuuri talvenpopoja vastaan. Vastapuristettu lasi sitrushedelmamehua pitaa toivottavasti kaikki bakteerit ja virukset loitolla.
***
It's very cold right now.Freezing cold.Every morning we are drinking one glass of fresh juice to avoid any kind of viruses. Hope that helps to keep us healthy.

No comments: