10.12.07

The Shop

Last week was a hilarious nightmare. But as always it ended much better than it started. These pics have nothing to do with our week. These pics I took yesterday during Christmas brunch at the school. There were 200 people celebrating and supporting the school (for children with special needs).They also have a little shop where they sell things made by children themselves or people from outside the school. I have done some cards for the shop a few years now and been helping to keep shop open. We raised a good sum of money and must say I'm more than happy.
Viime viiko oli hilpean kauhea.Se alkoi tietokoneen rikkoutumisella ja Suomeen lahettamisella.Henkisesti varauduin puolen vuoden pituiseen internettaukoon mutta onneksi mieheni sai meille koneen,joka toimii.Muuta en tasta viitsi sanoa, kun en edes kysymysmerkkia koneen nappaimistosta loyda.Sita ei ole tassa koneessa. Sen lisaksi meilla ei ollut sahkoa,ei vetta. Ulkona satoi ja myskysi, sisalla lampoa jotain 14 astetta ja tietysti kosteutta. Lisaksi nuorimmainen sairastui angiinaan ja potee sita edelleen. Mutta, pakko todeta,stressia ei nyt otettu ja verenpaineet olivat seka miehella etta minulla normaalit.

Kaikki kuitenkin unohtui eilen kun pieni kauppamme sai asiakkaita tuvan taydelta ja kassakone sauhusi kovaan tahtiin. Kauppa on kehitysvammaisten koulun yhteydessa, jossa eilen vietettiin jouluaamiainen.Paikalla oli 200 henkea, lastemme koulun(siis toinen koulu) kuoro laulamassa, joulupukki, arpajaiset ja ennen kaikkia hyva henki. Naissa kuvissa viela hyllyt taynna tavaraa mutta iltapaivalla ne ammottivat jo tyhjyyttaan. Alakuvan korut ovat tehneet koulun isot pojat tai jo aikamiehet ja se ilo,mika opettajan kasvoista loisti kun koruista puolet oli mennyt, palkitsi kylla oman mielen.

4 comments:

HeidiHelmiina said...

Kauppa näyttää hienolta. Ihanan värikästä, muttei räikeää.

Hyvä, että vastoinkäymisiin voi suhtautua nyt jo hilpeydellä.

Liivia said...

Jopas siellä kauppa kannattaa, menestystä vaan jatkossakin!

Toivottavasti muutkin probleemat ovat jo menneitä!

violet said...

Vaikeuksien kautta voittoon! Loistavaa, ihanaa.
Kaikkea sitä saa (ei kuin joutuu) kestää ja kaikella on tapana sattua samaan aikaan...on teillä ollut koettelemuksia. Onneksi hermo piti eikä verenpaine noussut!
MIlloin uudet myyjäiset?
Ai joo, oliko tuolla nyt myynnissä niitä kortteja joista mietit että ovatko liian yksinkertaisia paikalliseen makuun?

pikkujutut said...

Vastoinkaymisista-mikaan niista ei onneksi tullut samana paivana vaan seurasivat toinen toistaan.Nyt on talviaika ja naita tapahtuu aina kerran pari vuodessa,toivottavasti nyt tama oli tassa veden ja sahkon osalta,miksei myos tautien.Ja alan oppia elamaan niin ettei stressia kannata ottaa niista asioista joihin ei voi vaikuttaa.

Seuraavat myyjaiset koulu pitaa vuoden kuluttua,mutta kayn nyt viela ennen joulua siella kun tiedan vakea olevan paikalla.Koulun oma vaki on liian kiireista joulun alla pitamaan viela kauppaa auki.

Violet, juu,tanne niita kortteja tein.Niitakin meni yllattavan paljon mutta myos jai(tein yli 150 kpl) joten ensi vuodeksi on alkuvarastoa.Myos muita tekemiani meni ja oli hauskaa nahda minkalaiset kortit myivat.