29.11.07

Think pink

The colour of pink has been in my mind a quite some time. I have seen pink things everywhere I go. Later I found out the meaning of pink colour. Pink is symbol of sweet love,success,poverty.It's feminine and also aggressive,like it's tender and soft. It gave a lot to think.
Pinkit,liilat, vaaleanpunaiset,anilliinit aatteet ovat olleet pinnassa. Värin merkitystä tarkasteltuani (coloria.net- Kiitokset Vilijonkalle vinkistä) löytyi jänniä asioita.Riippuen kulttuurista ja maasta merkityksiä on monia. Kun itsellä lähtökohtana oli se että näemme sitä mitä tarvitsemme, lopputulos pisti uuden mietintäkierroksen.


Köyhyys, vähävaraisuus - kyllä, mietinnässä on oma ammatillisuus
Tuleva menestys - kuulostaa hyvältä, liittynee ammattiin
Hyökkäävyys - ehkäpä niin päin että osaa kovettaa omaa tefloniaan
Herkkyys - vieläkö lisää
Rakkaus- sitä tarvitaan aina

Naisellisuus- tämä olikin se isoin ja mietityttävin ja on ihan oma tarinansa

Mitkä värit ovat sinulle juuri nyt tärkeitä ?

4 comments:

Kottis said...

Värit ovat aina tärkeitä! Nyt ja varmaan aina; terra ja eri sävyiset vihreät. Tänä syksynä myös viininpunainen ja okra ovat olleet tapetilla vai oliks se nyt paletilla?!;)
En käynyt ennakkoon tutkimassa mitä merkityksiä noille löytyy, täytynee piipahtaa...

pikkujutut said...

Kottis: Nyt mennään jo pikkuhiljaa kohti mustaa,jota en siis ole 15 vuoteen käyttänyt millään muotoa. Aavistus väristä tuli syksyllä 2006ja nyt yhä enemmän.En muuten hoksannut tutkia sitä väriä..

HeidiHelmiina said...

Minulla ei nyt viime aikoina ole ollut mitään suurta ja vallitsevaa värikautta, vain väritunteita ja tällä hetkellä se on ruskea.

Pukeudun ulkoisesti aina mustaan, mutta mustan paidan alle saatan piilottaa turkoosin, omenanvihreän, vaaleanpunaisen tai pinkin t-paidan.

Huiveista tykkään ja niillä saan väriä itseeni. Huivi toimii myös jonkinlaisena suojakilpenä.

pikkujutut said...

Helmiina: Huivit...Niitä minulla on ja paljon,eri värisiä ja mallisia. Hassua, myös itse koen ne suojana mutten vielä ole selvittänyt mitä varten ne ovat suojana..