22.11.07

Have you ever seen the rain

After the stormy, windy and rainy days and nights is good to see the sun again. I don't know do I like the thunder or not. The lighting, that's scary and the sound of thunder is even scarier. At the same time it's interesting. But I'm happy it's over - the internet connection is back.

Muutaman päivän kestäneen ukkosmyrskyn jälkeen on hyvä palata aurinkoiseen arkeen.Pesukone pyörii taukoamatta, voi tuulettaa kunnolla, on lämpimämpää ja internet toimii taas. Pienet arkiset asiat, joiden tekeminen hankaloittuu huonojen ilmojen myötä, sujuvat kuin tanssi ja emäntä hymyilee kilpaa auringon kanssa.

2 comments:

violet said...

En voi olla sanomatta miten paljon hilpeyttä CCR:n Have you ever seen the rain -biisi aiheutti Hollannissa...kun siellä satoi koko ajan! Ja kyllä ne sitä soittikin. Tuntui että autoradiossa soi aina kun mentiin mihin vaan, vesisaateessa, kuinkas muuten...

pikkujutut said...

Violet: Hauskaa.. Meillä oli viime vuonna toinen biisi lasten kanssa automusiikkina kun vettä satoi,laulajaa en muista mutta meni jotenkin..it's raining,it's pouring,old man is....Levy jäi Suomeen kesällä ja ollaan ihan hölmöinä nyt kun ei päästä laulamaan.

Aamulenkeiltä on tuo toinen rimputus jäänyt päähän ja vesisadepäivien aikana se oli taustalauluna päässä..