17.10.07

The result


The necklace. The result about watching and getting ideas from pictures. I really would like to say it's my pattern but I can't do that. Because I don't know if it is.While watching the necklace I got a feeling I have seen something like this before. Somewhere.The problem is I don't know where and when or was it just similar one. But this one I made by myself.

Violet, kristallipalloa pitänee hangata hieman, ei tullut villatakkia.Hyvä idea kuitenkin mutta se jätettäneen taitavimmille. Lopputulos on kaulakoru ja/tai rannekoru. Luulen kuvien herättäneen alitajuntani, sillä kun koru oli valmis, tajusin sen muistuttavan jotain.Olen kaiketi nähnyt jotain tälläistä jossain joskus ( hyvin tarkkaan ilmoitettu lähde). En vain muista missä ja milloin. Vai muistuttaako tämä jotain. Jokun samantapaisen tiedän tehneeni aiemminkin. Jokatapauksessa värit valitsin ja tein tämän itse, omin käsin. Kukako saa? Joulupukki päättää...

5 comments:

violet said...

No joo toi mun ennustusboltsini onkin ollut hiukan oikutteleva...

Sain tuosta itselleni idean että pitäisi tehdä myös koru, joku tummasävyinen.

pikkujutut said...

Violet: Piti tulla vaaleampi mutta minkäs teet kun inspis iskee ja tarvikkeita rajoitetusti,lasihelmiä ei lainkaan.

s a n s k u :) said...

Kiva tietaa etta muidenkin granny square peitot kestaa ja kestaa... Jospa taas jaksaisi virkkailla... Mina noin puolivalissa.

Natit helmet!

HeidiHelmiina said...

Mulle tuli lopputuloksesta ihan hassu fyysinen tunne, sydämenväpätys tai jotain vastaavaa? Oikea ahaaelämys kuitenkin. Lopputulos on yllättävä, mutta toisaalta selvä, siinä yhdistyy alakuvan rytmiikka ja yläkuvan muoto. Joulupukki päättää...hauska.

pikkujutut said...

Sansku: Onnittelut - virkkaaminen on kivaa mutta kyllä tuon peiton tekeminen kestää.

Helmiina: Hui! Toivottavasti ei aiheuttanut liikaa häiriötä ;).
Sanoitpa tuon niin hienosti että nyt aivan saan omia sydämenväpätyksiä.