14.10.07

Blanket


My granny squares. I started this blanket when we came back in September. 25 squares done so far. Still need to do around 110 squares. It will be ready during the year 2010. But I am so happy I can crochet.That was something I couldn't do four months ago.

Isoäidin neliöt. Aloitin tämän urakkani syyskuussa lomalta palattuamme. 25 neliötä tehty,tekemättä yli 110.Valmis siis joskus 2010. Onnellinen olen silti, neljä kuukautta sitten en osannut edes virkata.

8 comments:

HeidiHelmiina said...

Näyttää hyvältä ja taidokkaalta. Minäkin opettelin virkkaamista kesällä. Aikaansaannoksena syntyi kännykkäkukkaro. Menin sen kanssa nappikauppaan, ostamaan nappia siihen. Myyjä kysyi "onko tämä joku lasten juttu?" Toivottavasti tarkoitti lapselle tulevaa, ei lapsen tekemää. Vaikka mitä väliä, itse olen hirmu ylpeä siitä.

Niina said...

Mahtavaa! Minäkin haluan virkata, mutten muista, miten noita neliöitä tehdään...

violet said...

Minäkään en muistanut..ja sitten aloin vaan väkisin tehdä, sillä tiesin että olen osannut ennen.
Ja ihme tapahtui; aloin muistaa mitä pitää tehdä ja onnistuin tekemäään neliöitä.
Samalla kun olen virkannut noita on monia muistoja tullut mieleen. Ihan ihmeellistä.

pikkujutut said...

Helmiina: Kiitos sanoista.Nyt rima nousi kohisten ja ei kannata klikata kuvaa isommaksi,virheitä kyllä löytyy, mutta viis niistä.Onnittelut loppuunsaatetusta työstä.

Cozy place: Siis nyt voin sanoa että nuo neliöt ovat helppoja.Jopa minä vasenkätinen, alhaisesta alhaisemmaksi koulun käsityötunneilla alennettu, opin niitä tekemään. Kurkista vain jotain ohjetta ja siitä se lähtee.

Violet: En ennen tiennytkään miten rentouttavaa virkkaaminen on mutta myös samalla voi miettiä yhtä sun toista. Kun neliö on valmis, voi mietittävä asiakin saada mittasuhteet.

ipi said...

Minun urakkani sai päätöksen kuuden ruudun jälkeen. Tällä hetkellä ei ole oikein tuota pitkäjänteisyyttä.. Ehkä sitten parin vuoden kuluttua yritän uudelleen :)

pikkujutut said...

Ipi: Minä olen kaukana pitkäjännitteisyydestä.Nyt onkin hauskaa seurata montako ruutua tulen saamaan valmiiksi ja missä ajassa, tähtäin on jo suosiolla muutaman vuoden päässä.

Anonymous said...

Ihania, kauniita ruutuja olet tehnyt.

pikkujutut said...

pinja-gloria: Kiitoksia kehuista. Nyt taas jaksaa pakertaa.Itseasiassa idean näihin ruutuihin sain sinun blogistasi.Tosin siitä ei paljastunut työn todellinen määrä ;).